Pizza napoletană nu e doar mâncare — e o tradiție.
Aluat maturat lent, ingrediente italiene premium și coacere la peste 450°C.
Un gust rafinat, autentic, perfect.
AXA Atelier de Pizza – arta pizza napoletană.
Blat de pizza napoletan, sos roșii, mozzarella fior di latte, mozzarella proaspată bocconcino, gr..
Blat de pizza napoletan, mozzarella fior di latte, mortadella, mozzarella proaspată bocconcino, f..
Blat de pizza napoletan , sos roșii, mozzarella fior di latte, ciuperci, prosciutto cotto,..
Blat de pizza napoletan smântână de gătit, mozzarella fior di latte, felii subtiri de pere, go..
Blat de pizza napoletan, crema ciuperci, mozzarella fior di latte, speck afumat, anghinare, ulei d..
Blat de pizza napoletan, sos rosii, mozzarella fior di latte, salam ventricina picannte, ule..
Blat de pizza napoletan, sos roșii, mozzarella fior di latte, salam NAPOLI, ulei de măsline extra..
Blat de pizza napoletan, cremă de ciuperci, mozzarella fior di latte , ciuperci, prosciutto cotto, s..
Blat de pizza napoletan, sos de roșii, mozzarella fior di latte, prosciutto cotto, salam Napoli, ..
